slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie door Verda Hoveniers 

Voldoet uw tuin niet meer aan uw wensen of wordt het onderhoud steeds intensiever? Kies voor een tuinrenovatie door Verda Hoveniers. We zorgen ervoor dat u weer een (nieuwe) verzorgde tuin krijg. Een tuin renoveren hoeft geen fortuin te kosten. Wij renoveren een tuin voor u die aansluit bij uw wensen en budget.  

Wat houdt een tuinrenovatie in?  

Een tuinrenovatie is eigenlijk een hele praktische oplossing.  Bij een tuinrenovatie laten we de goede delen van uw tuin in stand, maar veranderen we de rest van uw tuin. Het voordeel is dat u materialen of planten kunt hergebruiken, wat u kosten bespaard. De oude materialen worden gecombineerd met de nieuwe materialen voor in uw tuin. Wij renoveren uw tuin met kleine aanpassingen die u een nieuwe tuin bezorgen. Een tuinrenovatie kan door middel van herinrichting, dit is overigens niet altijd noodzakelijk. Het kan ook door andere beplanting, nieuwe spullen in de tuin zoals een bankje of struiken en bomen plaatsen.  

Wat valt er onder een tuinrenovatie? 

  • Schuttingen en het straatwerk herstellen in uw tuin 
  • Grond af- en aanvoeren voor uw tuin 
  • Het onkruid verwijderen in uw tuin 
  • Planten en bomen verwijderen of verplaatsen in uw tuin 
  • Bomen en struiken snoeien in uw tuin 

Verda Hoveniers is gespecialiseerd in tuinrenovatie  

Verda Hoveniers is gespecialiseerd in het renoveren van tuinen. Wij hebben veel ervaring in het renoveren van tuinen. Onze hoveniers komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en samen met u te bespreken wat uw wensen, budget en ideeën zijn voor de tuinrenovatie. Samen met u kijken we hoe de tuin het beste opnieuw ingericht kan worden en welke elementen vervangen moeten worden.  

Wilt u dat Verda Hoveniers uw tuin komt renoveren of heeft u een vraag hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, per email of per telefoon.

Wij zijn werkzaam in de volgende regio's:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring