slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Sluit uw tuin niet langer meer aan bij uw wensen? Wordt het onderhoud steeds intensiever? Het is niet altijd noodzakelijk om direct een nieuwe tuin aan te laten leggen. Eén van de specialiteiten van Verda Hoveniers is tuinrenovatie. Bij tuinrenovatie blazen we nieuw leven in uw huidige tuin waarbij alle goede delen bewaard blijven. Daarnaast kunnen kwalitatieve planten een tweede keer geplant worden en materialen die nog voldoen aan de wensen worden hergebruikt. Met kleine ingrepen geven wij uw tuin een opfrisbeurt op een kostenbesparende manier.

Uw tuin weer in orde maken? Denk eens aan tuinrenovatie!

Vaak is tuinrenovatie een hele praktische oplossing om uw tuin weer tot in de puntjes in orde te maken. Door teveel achterstallig onderhoud of nieuwe wensen kan het zijn dat bestaande elementen moeten worden vervangen. Dat kan door middel van herinrichting, maar dit is niet altijd noodzakelijk. Met een kleine aanpassing krijgt uw tuin al een andere uitstraling. Het plaatsen van heggen, bomen, andere beplanting of een nieuw bankje zijn kleine ingrepen die kunnen zorgen voor verrassende resultaten.

Voor iedere wens en budget is er een tuinrenovatie oplosssing op maat

Tuinrenovatie kan op diverse manieren. Voor iedere wens en elke budget heeft Verda Hoveniers een oplossing op maat. Op basis van uw ideeën en tuinwensen wordt afgesproken welke renovatiewerkzaamheden door ons zullen worden uitgevoerd en welke elementen moeten blijven. Voor de her te gebruiken materialen zoeken wij een nieuwe bestemming in uw tuin. Deze kunnen, indien gewenst, gecombineerd worden met nieuwe materialen. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Met een aantal eenvoudige aanpassingen kunnen we al een grondige metamorfose realiseren.

 

Bekijk onze tuinrenovatie projecten

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring