slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Over ons

Over ons

Met liefde voor het vak is Dave Verbeek, na zijn hoveniersopleiding aan het Wellant College en een aantal jaar werkervaring bij gerenommeerde hoveniersbedrijven, de uitdaging van een eigen hoveniersbedrijf aangegaan. Als modern en vooruitstrevend bedrijf werken wij inmiddels samen met een klein team en een volwaardig machinepark voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Home tekst links

Welkom op de website van Verda Hoveniers.

Verda Hoveniers is een jong en ambitieus bedrijf in de omgeving van Rotterdam. Wij bieden u elke denkbare dienst op het gebied van groenverzorging. Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken en het hele jaar zorgeloos genieten van een functionele en decoratieve tuin.

Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail. Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Kwaliteitstuinen door Verda Hoveniers van ontwerp tot aanleg, van onderhoud tot winterklaar maken

Met een uitgebreid en modern machinepark kunnen wij veel werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Van tekening tot aanleg, van vast onderhoud tot het winterklaar maken van uw tuin. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en kan er snel en efficiënt gewerkt worden tegen een scherp tarief. Afhankelijk van de grootte van de opdracht en voor een aantal specifieke zaken wordt er samengewerkt met vaste onderaannemers.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Home tekst rechts

Flexibel en meedenkend

Wij denken met u mee, adviseren en maken duidelijke afspraken. Deze voeren wij uit op de afgesproken manier en tijd. Doordat wij een relatief klein team zijn handhaven we een flexibele aanpak. Zo flexibel dat wij in elk seizoen het onderhoud van uw tuin kunnen verzorgen in de door u gewenste periode.

Verda Hoveniers staat voor genieten van alles dat groeit en bloeit

Een tuin is bij uitstek de plek waar u heerlijk kunt genieten en ontspannen. Daarom is het van belang dat u zich hierin thuis voelt. Genieten van alles dat groeit en bloeit, dat is waar Verda Hoveniers voor staat.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website. Proef hier de sfeer en onze passie voor tuinen

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring