slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Over ons

Over ons

Met liefde voor het vak is Dave Verbeek, na zijn hoveniersopleiding aan het Wellant College en een aantal jaar werkervaring bij gerenommeerde hoveniersbedrijven, de uitdaging van een eigen hoveniersbedrijf aangegaan. Als modern en vooruitstrevend bedrijf werken wij inmiddels samen met een klein team en een volwaardig machinepark voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Verda Hoveniers houdt zich dagelijks bezig met:

Wij helpen u uw droomtuin te verwezenlijken en onderhouden. Naast de particulieren markt kunnen wij ook de zakelijke markt van dienst zijn. Het groen rond uw bedrijfspand verdient immers ook de juiste verzorging. Hiermee creëert u een goede eerste indruk bij uw klanten.

Uw droomtuin geheel naar uw wensen? Dan bent u beslist bij Verda Hoveniers aan het juiste adres!

Wij luisteren naar uw wensen, toetsen die aan de mogelijkheden en bespreken deze tijdens een eerste kennismakingsgesprek. Na een eerste kennismaking kunnen wij aan de hand van uw tuinwensen, stijl en budget tot een tuin- of groenplan komen. Daarbij houden we rekening met de stijl en omgeving van uw woning. Een goed ontwerp en verzorgde tuin zorgen dat u elk seizoen van het jaar zorgeloos kunt genieten.

Eén contactpersoon van ontwerp tot oplevering van uw tuin

Door de kleinschaligheid van het bedrijf is er gedurende het project, van ontwerp tot oplevering, contact met één persoon. De communicatielijnen zijn zeer kort, wat door de klanten als prettig wordt ervaren.

Verda Hoveniers is tevens een Aequor erkend leerbedrijf. Wij stellen onze kennis, middelen en tijd beschikbaar voor een goede praktijkopleiding voor leerlingen

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring