slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinaanleg

Tuinaanleg door Verda Hoveniers

Wilt u tuinaanleg laten verzorgen door een ervaren, betaalbare en goede hovenier die luistert naar uw wensen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met Verda Hoveniers. Verda Hoveniers is een jong en ambitieus bedrijf in de omgeving van Rotterdam en hét aangewezen adres voor tuinaanleg. Als onderscheidende hovenier bieden wij alle diensten op het gebied van groenverzorging. Een belangrijk onderdeel binnen ons hoveniersbedrijf is tuinaanleg. Dagelijks houden wij ons bezig met het verzorgen van tuinaanleg voor verschillende klanten, wensen en tuinen. Een tuin waar u zich thuis in voelt en elke dag van kunt genieten is ons streven.

Meer dan tuinaanleg door Verda Hoveniers

Als groenliefhebber zetten wij graag onze passie en ervaring in om een tuin te maken voor onze klanten die dienen als verlengstuk van hun woning. Door tuinaanleg verzorgd door Verda Hoveniers wordt er een plek gecreëerd waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van alles wat groeit en bloeit. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan op het gebied van tuinaanleg? Meer informatie over onze diensten, mogelijkheden, ervaringen en prijzen? Maak dan een afspraak. Wij brengen de ideeën en mogelijkheden in kaart en komen graag bij u langs.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Tuinaanleg zodat u elke dag kunt genieten van uw tuin
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring