slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Waarom kiezen voor Verda Hoveniers voor het aanleggen van uw tuin in Schoonhoven?   
Schoonhoven

Tuinaanleg door Verda Hoveniers in Schoonhoven 

Laat een nieuwe tuin aanleggen door Verda Hoveniers in Schoonhoven. Wij zijn een ambitieus en jong bedrijf dat ervaring heeft in het aanleggen van tuinen. De hoveniers van Verda Hoveniers beschikken allemaal over de benodigde kennis van materialen, grond en groen. Onze ervaring en kennis zorgt ervoor dat wij voor u een tuin aanleggen die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.  

Wat doet Verda Hoveniers bij een nieuwe tuin aanleggen in Schoonhoven?  

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woonomgeving. Een mooie tuin draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw huis. Het is soms lastig om te bepalen hoe u uw tuin het beste kunt aanleggen. Verda Hoveniers legt graag uw tuin aan in Schoonhoven. Als wij een tuin voor u aanleggen kunt u het volgende van ons verwachten:  

  • Wij schonen uw bestaande tuin op, dit houdt in dat wij alles eruit halen en afbreken wat nodig is.  
  • Wij kopen de materialen in die nodig zijn op basis van het ontwerp dat gemaakt is.  
  • Wij zetten het tuinontwerp uit op maatvoering en verschillende hoogtes.  
  • Wij gaan de tuin bestraten en plaatsen andere elementen die u in uw tuin wilt hebben. U kunt hierbij denken aan een vijver, gazon of vlonder.  
  • Wij beplanten de tuin zoals wij met u hebben afgesproken.    

Waarom kiezen voor Verda Hoveniers voor het aanleggen van uw tuin in Schoonhoven?   

Als u in Schoonhoven woont is Verda Hoveniers een goede keuze voor het aanleggen van uw tuin.  

Waarom kiest u voor Verda Hoveniers?

  1. Wij komen bij u thuis om professioneel advies te geven hoe u uw tuin kunt veranderen. In het advies houden wij rekening met uw wensen, ideeën en verwachtingen. 
  2. Verda Hoveniers biedt ook andere diensten aan op het gebied van groenverzorging zoals tuinontwerp, tuinrenovatie en tuinonderhoud.  
  3. Al onze hoveniers hebben passie voor het vak en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om uw droomtuin te realiseren. 

Wilt u meer informatie over onze diensten of prijzen? Neem contact met ons op via het contactformulier, per email of telefoon. Wij proberen u zo spoedig mogelijk een reactie te geven.  

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring