slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud houdt uw tuin in optimale conditie

Tuinonderhoud laten verzorgen door een vakkundige hovenier? Zelf geen tijd, kennis, middelen of zin om tuinonderhoud uit te voeren? Maak dan een afspraak met Verda Hoveniers. Als ervaren hovenier weten wij als geen ander hoe belangrijk tuinonderhoud is. Een mooie tuin aanleggen is belangrijk, maar deze mooi houden is minstens zo belangrijk. Tijdig en regelmatig tuinonderhoud verzorgd door Verda Hoveniers houdt uw tuin in topconditie en laat deze stralen.

Tuinonderhoud met een contract door Verda

Wilt u te allen tijden tuinonderhoud door ons laten verzorgen? Geen omkijken meer hebben naar tuinonderhoud? Kies dan voor een vast onderhoudscontract op maat. Graag stellen wij deze voor u op. Elke tuin heeft zijn eigen kenmerken en factoren die invloed hebben op de groei en bloei van de beplanting. Daarom is de onderhoudsfrequentie afhankelijk van het type tuin en de soort beplanting. Om een goed onderhoudscontract op te kunnen stellen voor tuinonderhoud komen wij graag bij u langs. Wij verzorgen tuinonderhoud bij zowel bedrijven als particulieren.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Tuinonderhoud laat uw tuin stralen en in optimale conditie 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring