slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinontwerp

Tuinontwerp is de basis van een mooie tuin

Op zoek naar een hovenier van een tuinontwerp op maat kan maken voor uw droom tuin? Verda Hoveniers is een jong en ambitieus bedrijf in de omgeving van Rotterdam en hét adres voor tuinontwerp en andere diensten op het gebied van tuinverzorging. In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten een prachtig en passend tuinontwerp mogen maken. Het aanleggen van een tuin begint immers altijd met een tuinontwerp naar wens. Voor meer informatie over ons bedrijf, onze laatste projecten en reviews kunt u terecht op onze website. Ook op onze Facebook pagina vindt u veel info. Check de website in ieder geval voor de contact mogelijkheden.

Tuinontwerp door een deskundige hovenier

In dit tuinontwerp vertalen wij uw wensen en ideeën naar de mogelijkheden van een tuin in een tekening. Hierdoor krijgt u zelf een goed beeld van hoe uw tuin er uit gaat zien. Als u een tuinontwerp laat maken door Verda Hoveniers maken we allereerst een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw tuin bekeken en uw wensen besproken. Hierbij houden we rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan het materiaal, uw woning, uw wensen, de zichtlijnen en de omgeving. Dit kunnen wij vervolgens uitwerken in een schetsontwerp. Indien u het eens bent met de schets kunnen wij het definitieve tuinontwerp maken. Wilt u een afspraak maken om uw wensen voor het tuinontwerp te kunnen bespreken? Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Tuinontwerp is de basis van een mooie tuinĀ 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring