slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinontwerp voor uw tuin in Vlaardingen door Verda Hoveniers
Vlaardingen

Tuinontwerp voor uw tuin in Vlaardingen door Verda Hoveniers

Wilt u een tuin laten ontwerpen dat past bij uw wensen, woning en budget? Laat dan een tuinontwerpmaken door Verda Hoveniers in de buurt de buurt van Vlaardingen. Verda Hoveniers is een jong en ambitieus bedrijf in de omgeving van Rotterdam en hét adres voor tuinontwerp en andere diensten op het gebied van tuinverzorging. In de afgelopen jaren hebben wij voor diverse klanten in Vlaardingen en omgeving een prachtig en passend tuinontwerp mogen maken. Het aanleggen van een tuin begint immers altijd met een tuinontwerp naar wens in de buurt van Vlaardingen. In dit tuinontwerp vertalen wij uw wensen en ideeën naar de mogelijkheden van een tuin in een tekening. Hierdoor krijgt u zelf een goed beeld van hoe uw tuin er uit gaat zien. Wij maken een tuinontwerp op schaalgrootte en vormt een basis voor een goede aanleg en berekening van het kostenplaatje. Om dit tuinontwerp te kunnen maken bespreken we allereerst een aantal zaken. Hoe wilt u de indeling van uw tuin? Wilt u een terras? Houdt u van groen? Wilt u een speelplek voor de kinderen? Een goed doordacht plan is de basis van een mooie tuin. Graag realiseren wij dit voor u.

Tuinontwerp op maat bij u in Vlaardingen

Als u een tuinontwerp laat maken door Verda Hoveniers in de buurt van Vlaardingen maken we allereerst een afspraak voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek wordt uw tuin bekeken en uw wensen besproken. Hierbij houden we rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik van uw tuin. Hierbij kunt u denken aan het materiaal, uw woning, uw wensen, de zichtlijnen en de omgeving. Dit kunnen wij vervolgens uitwerken in een schetsontwerp. Een schetsontwerp is een schets van uw toekomstige tuin. Hierin kunt u onderdelen zien zoals:

  • Terras
  • Paden
  • Vijver
  • Gazon
  • Schuur

En nog veel meer. Eventuele veranderingen kunnen hier gemakkelijk in aangebracht worden voordat wij starten met het officiële tuinontwerp.

Definitief tuinontwerp door Verda Hoveniers voor u in Vlaardingen

Indien u het eens bent met de schets kunnen wij het definitieve tuinontwerp maken in de buurt van Vlaardingen. Hierin kunt u de hoogteverschillen zien. Naast een tuinontwerp kunnen wij ook een beplantingsplan verzorgen. Dit wordt toegepast in het tuinontwerp om weer te geven waar planten geplant moeten worden, welke soorten en de hoeveelheid. Planten maken de tuin immers nog leuker.

Afspraak maken voor tuinontwerp in de regio Vlaardingen

Wilt u een afspraak maken om uw wensen voor het tuinontwerp te kunnen bespreken in de buurt van Vlaardingen? Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aspecten van het tuinontwerp. Wilt ideeën opdoen? Bekijk dan de gerealiseerde projecten op onze website.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring