slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Laat uw tuin ontwerpen door Verda Hoveniers in Vlaardingen
Vlaardingen

Laat uw tuin ontwerpen door Verda Hoveniers in Vlaardingen

Laat uw tuin ontwerpen door Verda Hoveniers in Vlaardingen, een hoveniersbedrijf met ervaring in het ontwerpen van tuinen. Wij zijn een jong, ambitieus en een veelzijdig hoveniersbedrijf en ontwerpen graag uw tuin in Vlaardingen. Communicatie vinden wij erg belangrijk. We komen bij u op locatie om uw verwachtingen en wensen te bespreken. Daarna beginnen wij een concept tuinontwerp te maken. Als u meerdere ideeën heeft, maken wij meerdere tuinontwerpconcepten. Als het tuinontwerpconcept af is, maken we een afspraak met u om deze te bespreken. Is het tuinontwerp naar uw zin, dan gaan we bepalen welke materialen er gebruikt worden. We houden rekening met uw budget. Onze creativiteit en ervaring zorgen ervoor dat we uiteindelijk altijd een tuinontwerp hebben die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.  

Wat is een tuinontwerp?  

Een tuinontwerp is een tekening waarop wij uw tuin tekenen. Het tuinontwerp wordt op schaalgrootte gemaakt. Op het tuinontwerp wordt de tuin aangelegd en het kostenplaatje berekend.  

Verda Hoveniers in houdt bij het tuinontwerp voor uw tuin in Vlaardingen rekening met uw persoonlijke smaak en stijl.  

In een tuinontwerp kunnen bijvoorbeeld de volgende dingen worden weergeven.  

  • Waar komt de beplanting? 
  • Waar komt uw terras?  
  • Waar komt de vijver in uw tuin?  
  • Waar komt de speelplek voor uw kinderen?  

Wat is een beplantingsplan?  

In een tuinontwerp wordt een groot gedeelte besteed aan beplanting. In een beplantingsplan wordt weergeven waar de beplanting moet komen te staan in uw nieuwe tuin. Het beplantingsplan wordt in het tuinontwerp weergegeven. Wij hebben een uitgebreide kennis en ervaring van bloemen en planten, wat ervoor zorgt dat we met een beplantingsplan komen dat aan uw verwachtingen en wensen voldoet.  

Wilt u een tuin laten ontwerpen door Verda Hoveniers in Vlaardingen? 

Als u een tuinontwerp wilt laten maken door Verda Hoveniers in Vlaardingen of u heeft vragen hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, per email of per telefoon.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring