slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie is dé manier om een nieuwe tuin te creëren op een kostenbesparende manier

Droomt u van een andere tuin? Wilt u niet teveel geld uitgeven aan een compleet nieuwe tuin? Laat dan tuinrenovatie uitvoeren door Verda Hoveniers. Tuinrenovatie behoort tot de specialiteiten van Verda Hoveniers. Wanneer het team van Verda Hoveniers tuinrenovatie uitvoert blazen we nieuw leven in uw tuin. Hierbij bewaren we de goede delen van uw tuin zodat deze niet onnodig verloren gaan. Zo kunnen er bepaalde materialen in uw tuin aanwezig zijn die hergebruikt kunnen worden. Werkzaamheden voor die renovatie kunnen zijn:

  • Straatwerk en schuttingen herstellen
  • Planten en bomen verwijderen of verplaatsen
  • Bomen en struiken snoeien
  • Onkruid verwijderen
  • Grond af- en aanvoeren

Hergebruik van elementen bij tuinrenovatie

Daarnaast kunnen kwalitatieve planten een tweede keer geplant worden. Wilt u uw tuin tot in de puntjes in orde laten maken door een vakkundige hovenier? Schakel dan Verda Hoveniers in voor tuinrenovatie. Het team van Verda Hoveniers komt graag bij u langs voor tuinrenovatie. Samen met u bekijken we de staat van uw tuin. Tevens bespreken we welke elementen vervangen moeten worden en hoe u uw tuin ingericht wilt hebben. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij tuinrenovatie verzorgen door middel van grote of kleine aanpassingen. Neem contact op voor meer informatie.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Tuinrenovatie is dé manier om een nieuwe tuin te creëren op een kostenbesparende manier 
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring