slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Wat kost een nieuwe tuin?
Wat kost een nieuwe tuin

Wat kost een nieuwe tuin?

Of u nou een kleine of een grote tuin heeft, een slecht onderhouden tuin geeft het huis snel een onverzorgder aanzicht. Maar wat zijn de kosten voor het aanleggen van een tuin? Voordat we een tuin komen aanleggen, maken we een inschatting van de prijs aan de hand van het ontwerp van wat u wilt. De prijs is afhankelijk van uw keuzes. Wij informeren u over de kosten van de materialen. Verschillende elementen verhogen de prijs van uw tuin. Uiteraard houden wij uw budget in ons achterhoofd. Graag realiseren wij een tuin passend bij uw wensen.

De kosten heeft u zelf in de hand

Bij Verda Hoveniers kunt u alle kanten op. De oppervlakte, de tuinmaterialen en de hoeveelheid verschillende elementen zijn belangrijk voor het bepalen van het budget. De mogelijkheden zijn groot. Heeft u specifieke wensen, dan kunnen wij deze voor u verwezenlijken. U heeft hierdoor zelf in de hand hoe hoog de kosten worden. Wij bieden u verschillende opties aan. U kunt ervoor kiezen om de hele tuin aan te pakken of een deel hiervan. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuwe vijver of het aanleggen van een prachtig gazon.

Kosten tuinontwerp

Het is belangrijk om van tevoren te weten welke sfeer u wilt creëren in uw tuin. Heeft u liever veel planten of juist alleen tegels? Wilt u schuttingen of juist alles open hebben? Naast de sfeer is het gebruik ook van belang. Wilt u wellicht groenten verbouwen of een speelhoek hebben voor de kinderen?

Vrijblijvende offerte

U kunt een vrijblijvende offerte opvragen voor een inschatting van de kosten. U kunt kiezen voor een simpele tuin opknapping of voor het aanleggen van een hele nieuwe tuin. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuwe tuinverlichting of misschien een terras.

  • Altijd de mogelijkheid voor een vrijblijvende offerte
  • Passend advies voor iedere tuin
  • Eventuele vragen kan Verda Hoveniers voor u beantwoorden
Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring