slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Winterbeurt voor de tuin

Winterbeurt voor uw tuin? Wij geven uw tuin de benodigde zorg

Is het weer tijd voor de jaarlijkse winterbeurt voor uw tuin? Maak dan een afspraak met Verda Hoveniers. Verda Hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor aanleg, ontwerp, onderhoud en renovatie. Heeft u geen tijd of zin om de winterbeurt voor uw tuin zelf uit te voeren? Of heeft u andere vragen over het winterklaar maken van uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en te bekijken wat voor zorg uw tuin nodig heeft. Wilt u na de winter weer optimaal kunnen genieten van uw tuin? Graag realiseren wij dit voor u. Door ook de plantenborders onkruidvrij te maken en de verharding te vegen, kunt u ook in het najaar optimaal genieten van uw tuin. Met een uitgebreid en modern machinepark kunnen wij veel werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.

Onderhoud of winterbeurt?

Of het nu gaat om vast onderhoud of het winterklaar maken van uw tuin. Wij zijn u graag van dienst. Moet uw gazon of moeten uw planten bemest worden? Liggen er overal bladeren in de tuin? Moeten de planten gesnoeid worden? Alle soorten werkzaamheden die horen bij een winterbeurt voor uw tuin voeren wij uit. Tijdens een winterbeurt voor uw tuin zorgen wij ervoor dat uw tuin het hele jaar in goede conditie blijft. Een winterbeurt voor uw tuin verzorgd door Verda Hoveniers zorgt ervoor dat de vorst zo min mogelijk schade kan aanrichten in uw tuin. Dit bespaart u veel kosten en zorg. Voor meer informatie over ons bedrijf, onze laatste projecten en reviews kunt u terecht op onze website. Ook op onze Facebook pagina vindt u veel info. Check de website in ieder geval voor de contact mogelijkheden.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Winterbeurt voor uw tuin? Wij geven uw tuin de benodigde zorg
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring