slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Hovenier

Hovenier nodig voor het bijhouden van uw tuin?

Altijd genieten van een goed onderhouden tuin? Een tuin dat er verzorgd en netjes uit ziet? Tuinonderhoud uit handen geven aan een vakkundige hovenier? Schakel van de hovenier van Verda Hoveniers is. Verda Hoveniers is dagelijks actief, onder leiding van hovenier Dave Verbeek, in het onderhouden, aanleggen en renoveren van tuinen. Wij weten als geen ander dat vakkundig onderhouden minstens net zo belangrijk is als het aanleggen van tuinen. Doordat wij dit beide kunnen, kunt u door onze hovenier alles uit laten voeren. Wanneer u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen begint dit uiteraard met een ontwerp. In dit ontwerp vertalen wij uw wensen en ideeën naar de mogelijkheden van de tuin in een tekening. Deze tekening wordt gemaakt op schaalgrootte en vormt een basis voor een goede aanleg en berekening van het kostenplaatje. Een goed doordacht plan is de basis van een mooie tuin. In overleg met u kunnen wij een ontwerp maken in de stijl en de sfeer die u wenst. Hierbij houden we rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik van uw tuin, waaronder:

  • Woning
  • Materiaalkeuze
  • Zichtlijnen
  • Wensen
  • Omgeving

Uw wensen en ideeën in combinatie met onze vakkennis en creativiteit garanderen een passend maatwerk ontwerp. Het tekenen van meerdere tuinconcepten is ook mogelijk.

Werkwijze van hovenier Verda

Als u uw tuinontwerp door Verda Hoveniers wilt laten ontwikkelen, komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aspecten van het ontwerp. Wanneer het ontwerp klaar is maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Indien het helemaal naar uw smaak is bepalen we welke materialen erin worden verwerkt. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw budget. Uitgaande van het ontwerp wordt er een offerte uitgebracht. Voor ideeën en inspiratie met betrekking tot het ontwerp kunt u een kijkje nemen bij de gerealiseerde projecten. Als u tuinonderhoud laat uitvoeren door hovenier Verda zorgen wij ervoor dat de tuin een meerwaarde is voor uw woning. Wij houden uw tuin in topconditie en zorgen er het hele jaar voor dat uw tuin er netjes uit ziet. Geen dode planten in uw tuin, bladeren op de grond, te lang gras of onkruid? Schakel onze hovenier in. Uw tuin wordt het hele jaar door bijgehouden zonder dat u hier omkijken naar heeft. Afhankelijk van uw wensen en de tuin kan onze hovenier een passend onderhoudscontract opstellen. Om dit te kunnen doen komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Neem contact op en maak een afspraak met dé hovenier van de omgeving.

Maak a.u.b. uw keuze:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Hovenier nodig voor het bijhouden van uw tuin?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring