slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Het onderhouden van een tuin is minstens net zo belangrijk als het vakkundig aanleggen hiervan. Een mooie en goed onderhouden tuin is namelijk een meerwaarde voor uw woning. Goed tuinonderhoud is een voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Als u het gehele jaar verzekerd wilt zijn van een nette tuin is tuinonderhoud verzorgd door Verda Hoveniers geen overbodige luxe. Uw tuin wordt het hele jaar door bijgehouden zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Passend onderhoudscontract voor uw tuinonderhoud

Elke tuin heeft zijn eigen kenmerken en factoren die invloed hebben op de groei en bloei van de beplanting. Daarom is de onderhoudsfrequentie afhankelijk van het type tuin en de soort beplanting. Verda Hoveniers biedt een grote verscheidenheid aan expertise als het gaat om het onderhouden en verfraaien van dit groen. In overleg maken wij een passend onderhoudscontract, variërend van:

  • Wekelijks
  • Maandelijks
  • Winterbeurt
  • Zomerbeurt
  • ​​Contractbasis

U kunt kiezen voor een vast contract of voor een contract op uur basis waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd die op dat moment nodig zijn.

Boomverzorging door Verda Hoveniers

Is uw boom in korte tijd erg gegroeid? Past deze niet meer bij de omgeving? Verda Hoveniers kan deze op dé juiste manier verzorgen. Door het verwijderen van takken die een slechte conditie hebben zorgen wij dat de boom behouden blijft. Daarnaast kunnen wij bomen snoeien of geheel verwijderen. Dit gebeurt voornamelijk in de winterperiode.

Uw tuin is een uitbreiding van uw leefomgeving, waarin u zich ontspant en tot rust kunt komen. Verda Hoveniers houdt uw tuin graag in topconditie. In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud bij u langs

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring