slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een tuin is vaak een plek waar u tot rust kunt komen. Het wordt steeds meer gezien als een verlengstuk van uw woning. Wij ontwerpen uw droomtuin op basis van uw wensen. Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd kunnen we u van dienst zijn met het aanleggen van de tuin. Met onze kennis van groen, grond en materialen wordt uw tuin op deskundige wijze aangelegd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van professionele gereedschappen en opgeleide hoveniers. Zo wordt elk project met de nodige zorg aangepakt en tot een passend eind resultaat gebracht.

Bij tuin aanleggen is grondwerk het fundament van uw tuin

We beginnen met het opschonen van de huidige tuin. Op basis van het tuinontwerp worden alle materialen ingekocht. Vervolgens wordt het tuinontwerp uitgezet op maatvoering en hoogtes. Bij het aanleggen van een tuin is het grondwerk erg belangrijk. Dit is immers het fundament van de tuin. Na het grondwerk kan er gestart worden met bestrating en andere elementen zoals vijvers, gazons, vlonders, afscheidingen enz. Wanneer dit naar wens is afgrond beplanten we de tuin volgens het afgesproken beplantingsplan.

Het aanleggen van uw tuin verzorgen we tot in de puntjes. We voeren alle werkzaamheden uit met eventuele samenwerking van andere partners. Onze doelstelling is een kwalitatief hoogwaardige tuin te leveren die voldoet aan uw wensen en eisen. En een tuin die ook op lange termijn aan al uw verwachtingen voldoet en het investeren meer dan waard is.

Professioneel advies voor uw tuin

Wilt u graag uw tuin veranderen en wenst u daarbij professioneel advies? Verda Hoveniers kan u van dienst zijn met advies op locatie. Wij brengen de ideeën en mogelijkheden in kaart. Met onze kennis bieden wij u advies op alle mogelijke oplossingen voor de invulling van uw tuin.

 

Bekijk onze tuinaanleg projecten

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring