slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinaanleg

Tuinaanleg door Verda Hoveniers 

Heeft u net een nieuwbouwhuis gekocht of is uw huidige tuin toe aan een nieuwe look? Kies ervoor om uw tuin te laten aanleggen door Verda Hoveniers. Een tuin is vaak een plek waar u tot rust komt. Het is een verlengstuk van uw huis geworden en u wilt dat het er verzorgd bij ligt. Wij zijn een jong en ambitieus bedrijf dat tuinen aanlegt in de omgeving van Rotterdam. Verda Hoveniers verzorgt de complete aanleg van uw tuin. Ons doel is een tuin aanleggen waar u nog jaren van kunt genieten. Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de tuin aanleggen die u altijd al gewild heeft. Verda Hoveniers vindt het belangrijk om betrokken te zijn van begin tot het einde. Het hele proces heeft u een vast contactpersoon. Wij komen graag bij u op locatie om uw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Onze ervaring zorgt ervoor dat wij een passend advies bieden voor alle mogelijke oplossingen voor de invulling van uw tuin. 

Hoe gaat Verda Hoveniers te werk bij het aanleggen van uw tuin?  

Als wij voor u een tuin aanleggen gaan wij als volgt te werk:  

  • We komen bij u langs voor een gesprek om uw ideeën en mogelijkheden te bespreken 
  • We beginnen met het opschonen van de bestaande tuin. 
  • Op basis van het tuinontwerp gaan wij materialen inkopen.  
  • We gaan het tuinontwerp uitzetten op maatvoering en verschillende hoogtes.  
  • Het grondwerk bij het aanleggen van een tuin is erg belangrijk. Het is immers het fundament van uw tuin. Na het grondwerk gaan we uw tuin bestraten en andere elementen zoals vijvers, gazons, vlonders enz. plaatsen.  
  • Als alles naar wens is, dan gaan we de tuin beplanten met het vooraf besproken beplantingsplan  

Neem vrijblijvend contact op met Verda Hoveniers voor het aanleggen van uw tuin 

Wilt u meer informatie over onze diensten, mogelijkheden, ervaringen en prijzen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag uw ideeën en de mogelijkheden met u op locatie.  

Wij zijn werkzaam in de volgende regio's:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring