slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Indien u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen begint dit met een ontwerp. In dit ontwerp vertalen wij uw wensen en ideeën naar de mogelijkheden van een tuin in een tekening. Deze tekening wordt gemaakt op schaalgrootte en vormt een basis voor een goede aanleg en berekening van het kostenplaatje. Hoe groot moet het terras worden? Waar komt de beplanting? Wilt u een speelplek voor de kinderen? Een goed doordacht plan is de basis van een mooie tuin. In overleg met u kunnen wij een ontwerp maken in de stijl en de sfeer die u wenst. Hierbij houden we rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik van uw tuin, waaronder:

  • Wensen
  • Woning
  • Materiaalkeuze
  • Omgeving
  • Zichtlijnen

Uw wensen en ideeën in combinatie met onze vakkennis en creativiteit garanderen een passend maatwerk ontwerp. Het tekenen van meerdere tuinconcepten is ook mogelijk.

Beplantingsplan

De sfeer van een tuin wordt voor een groot deel bepaald door de beplanting. Naast een tuinontwerp kunnen wij ook een beplantingsplan verzorgen. Dit wordt toegepast in het ontwerp om weer te geven waar planten geplant moeten worden, welke soorten en de hoeveelheid. Door de uitgebreide plantenkennis en goede contacten met leveranciers maken wij gebruik van een groot assortiment.

Werkwijze Verda Hoveniers

Als u uw tuinontwerp door Verda Hoveniers wilt laten ontwikkelen komen wij graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aspecten van het ontwerp. Op het moment dat het ontwerp klaar is maken wij een afspraak voor een vervolggesprek. Indien het helemaal naar uw smaak is bepalen we welke materialen erin worden verwerkt. Hierbij wordt er rekening gehouden met uw budget. Uitgaande van het ontwerp wordt er een offerte uitgebracht. Voor ideeën en inspiratie met betrekking tot het ontwerp kunt u een kijkje nemen bij de gerealiseerde projecten.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring