slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinontwerp

Verda Hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf in tuinontwerp 

Verda Hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf in tuinontwerp. Wij maken graag voor u een tuinontwerp naar uw wensen en ideeën. In een tuinontwerp vertalen wij deze wensen en ideeën naar de mogelijkheden van een tuin in een tekening.  Waar komt de beplanting? Waar komt de speelplek voor uw kinderen? Waar komt uw terras? De tekening wordt gemaakt op schaalgrootte en vormt de basis voor een goede aanleg en berekening van het kostenplaatje. Het geeft u een goed beeld hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien.   

Een tuinontwerp maken wij altijd in de stijl en sfeer die u wenst. Wij houden hierbij rekening met alle bijzondere omstandigheden die invloed kunnen hebben op het gebruik van uw tuin zoals:  

  • Uw wensen 
  • De woning 
  • De materiaalkeuze 
  • De omgeving 
  • De zichtlijnen 

Uw wensen en ideeën in combinatie met onze vakkennis en creativiteit garanderen u een passend maatwerk tuinontwerp. Wilt u liever meerdere tuinontwerpen omdat u twijfelt over bepaalde zaken? Wij maken meerdere tuinontwerpconcepten als u wilt.  

Wat is een beplantingsplan?  

De beplanting in de tuin zorgt voor de sfeer in de tuin. Wij maken niet alleen een tuinontwerp, we maken ook beplantingsplannen. Een beplantingsplan bepaalt waar de planten in het tuinontwerp geplaatst moeten worden. Onze uitgebreide kennis, ervaring en goede contacten met leveranciers zorgt ervoor dat wij u een groot assortiment aan planten aanbieden.  

Werkwijze van Verda Hoveniers 

U wilt door Verda Hoveniers een tuinontwerp laten maken. Het is handig om te weten hoe wij dan te werk gaan. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we alle aspecten van het tuinontwerp. Daarna gaan wij het tuinontwerp maken. Is dit gebeurd, dan maken we met u een afspraak voor een vervolggesprek. Indien het tuinontwerp naar uw smaak is bepalen we welke materialen erin worden verwerkt. We houden hierbij rekening met uw budget. Tot slot maken wij op het tuinontwerp een offerte.  

Neem contact met Verda Hoveniers op  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met ons? Neem contact met ons op via het contactformulier, per email of per telefoon. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie geven.  

Wilt u een aantal van onze voorgaande projecten bekijken? Of wilt u ideeën en inspiratie opdoen wat betreft het ontwerp? U kunt een kijkje nemen bij de gerealiseerde projecten.  

Wij zijn werkzaam in de volgende regio's:

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Copyright Verda Hoveniers 2024 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring