slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuin aan laten leggen?
Tuin aan laten leggen

Tuin aan laten leggen?

Zit u er aan te denken om uw tuin aan te laten leggen? Wilt u uw tuin een andere/nieuwe look geven? Wilt u een tuin hebben waar u tot rust kunt komen? Verda Hoveniers legt de tuin van uw dromen aan. Verda Hoveniers verzorgt de complete aanleg van begin tot eind. Naast het aanleggen van tuinen, houden wij ons ook bezig met het ontwerpen en het renoveren van tuinen. Wij luisteren naar wat u wilt, bekijken de mogelijkheden en stemmen dit vervolgens af op uw woning. Onze hoveniers zijn opgeleid en hebben jarenlange ervaring. We werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit.

Met zorg leggen we uw tuin aan

Elke tuin die wij aanleggen wordt met zorg aangepakt. Met onze kennis zorgen we ervoor dat er passend resultaat wordt bereikt. Waar u aan moet denken bij het aanleggen van een tuin:

  • Opschonen van de bestaande tuin;
  • Materialen worden ingekocht op basis van het ontwerp;
  • Het tuinontwerp wordt uitgezet op maatvoering en (verschillende hoogtes);
  • De bestrating en andere elementen (vijvers, gazons, vlonders enz.) worden ingezet;
  • De tuin wordt beplant met het vooraf besproken beplantingsplan.

Wij zijn pas tevreden, wanneer u tevreden bent. Ons doel is om een tuin aan te leggen waar u later nog steeds van geniet. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij de tuin samenstellen die u altijd heeft gewild.

Betrokken van begin tot eind

We zijn betrokken vanaf het begin tot het eind. U heeft contact met een en dezelfde persoon. Dit is zowel prettig voor u als voor ons. Wij zijn een vooruitstrevend en modern bedrijf dat u van professioneel advies voorziet. Dit doen wij onder andere door advies te geven op locatie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Dan vertellen wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring