slidenieuw
Het team van Verda Hoveniers bestaat uit gedreven hoveniers met oog voor detail

Wij hebben ervaring in het zorgvuldig onderhouden, aanleggen, ontwerpen en renoveren van kwaliteitstuinen. Een nette werkwijze, goede communicatie met de opdrachtgevers en degelijke afwerking staat daarbij centraal.

Tuinonderhoud in de regio Delft voor optimale conditie van uw tuin
Delft

Tuinonderhoud in de regio Delft voor optimale conditie van uw tuin

Te allen tijde kunnen genieten van een prachtig verzorgde tuin? Zelf geen tijd, kennis, middelen of zin om tuinonderhoud uit te voeren? Dan is Verda Hoveniers dé aangewezen hovenier. Wij voeren graag tuinonderhoud uit voor verschillende klanten en tuinen in Delft en omgeving. Als ervaren hovenier weten wij als geen ander hoe belangrijk tuinonderhoud is. Een mooie tuin aanleggen is belangrijk, maar deze mooi houden is minstens zo belangrijk. Tijdig en regelmatig tuinonderhoud verzorgd door Verda Hoveniers in de buurt van Delft laat uw tuin stralen en in optimale conditie. Als u het gehele jaar verzekerd wilt zijn van een nette tuin is tuinonderhoud verzorgd door Verda Hoveniers in de buurt van Delft geen overbodige luxe. Uw tuin wordt het hele jaar door bijgehouden zonder dat u hier omkijken naar heeft. Afhankelijk van uw wensen en uw tuin kunnen wij een passende offerte voor tuinonderhoud maken. Zo kunt u tuinonderhoud geheel of gedeeltelijk uitbesteden. Meer informatie over tuinonderhoud dat wij verzorgen in de buurt van Delft? Het onderhoudsteam van Verda Hoveniers let op de kleinste details bij het onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud bij u in Delft op contract

Wilt u te allen tijden tuinonderhoud door ons laten verzorgen? Geen omkijken meer hebben naar tuinonderhoud? Kies dan voor een vast onderhoudscontract op maat. Graag stellen wij deze voor u op. Elke tuin heeft zijn eigen kenmerken en factoren die invloed hebben op de groei en bloei van de beplanting. Daarom is de onderhoudsfrequentie afhankelijk van het type tuin en de soort beplanting. Om een goed onderhoudscontract op te kunnen stellen voor tuinonderhoud in de buurt van Delft komen wij graag bij u langs. In overleg maken wij een passend onderhoudscontract, variërend van:

  • Wekelijks
  • Maandelijks
  • Winterbeurt
  • Zomerbeurt
  • ​​Contractbasis

Wilt u eerst een keer ervaren hoe wij tuinonderhoud verzorgen in de buurt van Delft? Maak dan een afspraak. Wij werken naast een vast contract op uur basis waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd die op dat moment nodig zijn.

Tuinonderhoud en boomverzorging voor de regio Delft

Bij het uitvoeren van tuinonderhoud in de buurt van Delft mag boomverzorging niet ontbreken. Bent u de trotse bezitter van één of meerdere bomen in uw tuin? Zijn deze te groot geworden en passen deze niet meer bij de omgeving? Wij voeren tuinonderhoud en boomverzorging in de buurt van Delft op de juiste manier uit. Door het verwijderen van takken die een slechte conditie hebben zorgen wij dat de boom behouden blijft. Ook kunnen wij bomen snoeien. Uiteraard bespreken we dit uitvoerig met u.

Tuinonderhoud houdt uw tuin in Delft in topconditie

Wilt u uw tuin in top conditie houden? Maak dan een afspraak voor tuinonderhoud in de buurt van Delft met Verda Hoveniers. In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract of komen we voor incidenteel onderhoud bij u langs. Wij zorgen voor een goed en verzorgd aanzicht van uw tuin. Wij verzorgen tuinonderhoud bij bedrijven en particulieren in Delft en omgeving. Voor meer informatie over ons bedrijf, onze laatste projecten en reviews kunt u terecht op onze website. Ook op onze Facebook pagina vindt u veel info. Check de website in ieder geval voor de contact mogelijkheden.

Verda Hoveniers logo
Verda Hoveniers
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Copyright Verda Hoveniers 2022 - Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring